This was a difficult house to work on. We came in for the house’s structure, already consolidated by other technicians – meaning that we had to take judicious decisions.

We got rid of the ancient distribution with too many rooms. We connected the two main facades internally to allow for ventilation and more spatial flow. In this way, we ensured the best of a dramatic location beside a cliffside and facing north that could be truly enjoyed, while adding sliding partitions for shelter when necessary.
As we missed the start, we had no intention of missing out on the end. All the details of this house are drawn up from start to finish and on a 1/2 and 1/5 scale.

Architect Minorca
Arquitecto Menorca
Architect Minorca
Arquitecto Menorca
Architect Minorca
Architect Minorca
Architect Minorca
Architect Minorca
Architect Minorca
Architect Minorca
Architect Minorca
Architect Minorca